Jana Nails Team

Nina Novaković

Posted On 18 novembra, 2020 at 2:08 pm by / Komentari su isključeni na Nina Novaković

Rođena je 07.04.1990. u Beogradu.

12 godina pohađala glumačke škole, i uvek je težila umetnostima.

Ljubav prema noktima rodila se 2011. godine kao način da iskaže kreativnost, koja joj je tokom studija nedostajala.

Nail design od tada shvata kao umetnost, modu pedantnost i lepotu. Tada se bori sa sobom da joj ovaj posao ostane isključivo kao hobi.

Zbog ljubavi koja se razvila, 2015. godine, kada se rodila i ljubav i prema brendu JANA NAILS (kao čarobnom i drugačijem), odlučila je da će nail design ostati njen životni poziv, te da je vreme za učenje, usavršavanje, nadograđivanje znanja, i postizanje viših ciljeva.

Uz nail design uspela je spojiti još jednu svoju ljubav – fotografiju. I ovaj posao nadalje radi isključivo srcem i strašću.

Smatrajući sebe vrlo strpljivom osobom, detaljnom i veštom kada je u pitanju predavanje i različiti vidovi javnog nastupa, te prenošenje znanja, rodila se želja za učenjem drugih i edukatorstvom.

I pored uspeha na polju edukovanja drugih, Nina smatra da još mnogo treba da uči, kao i da u ovom poslu učenje nikada ne prestaje, te ona svakodnevno vežba razradjujući stare i učeći nove tehnike.

Nina ima preko 25 različitih edukacija i treninga, i desetine online treninga, što joj je omogućilo da uči od mnogih tehničara ne samo na prostorima balkana, već i širom sveta.

Ipak, kao svoje naznačajnije edukacije, izdvaja svaku edukaciju sa svojim mentorom Janom Dužanec.

„I dream my painting, and then I paint my dream“