O brendu Jana Nails

Jana Nails  brend je brend koji se pomno i pažljivo testirao  kako bi zadovoljili apsolutno svačije ukuse, bilo da ste početnik ili iskusni Nail Designer. Pažljivo slušamo potrebe naših kupaca ali i krajnjih korisnika,jer oni su upravo naša inspiracija kako bi uvek kreirali proizvod koji će biti potreban i naći svoju svrhu.

Svaki put kada kreiramo novi proizvod, podižemo nivo cele industrije, i Vama pružamo mogućnost da imate u rukama novitete pre ostalih.

Radimo zajedno sa Vama da nađemo najbolje.

Ako želite stvarati modu sa nama, ako težite novim i svežim idejama, ako želite raditi sa kvalitetnim materijalima i izvući ono najbolje za Vas i Vaše klijente – mi smo tu da Vam pomognemo i budemo tu za vas.

Pozivamo Vas da se i sami uverite zašto je JANA NAILS postao vodeći brend, ne samo na Balkanu, već i u evropi i šire. Svaki JANA NAILS proizvod dolazi u glamuroznom pakovanju, koji će osim kvaliteta krasiti svaki radni prostor. Koristeći naše proizvode, možete biti sigurni da su Vaši klijenti u dobrim rukama, a vi ispunjeni i zadovoljni poslom koji radite.